Lütfen Bekleyiniz
Hızlı Erişim
ÜBYS
ÇOMÜ Destek
Telefon Rehberi
Tek Hesap
Mevzuat
Harita
Kampüs 7/24
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Yenice Meslek Yüksekokulu / Gıda İşleme Bölümü
Toggle navigation
Ana Sayfa
Bölüm
Hakkımızda
Misyon-Vizyon
Değerlerimiz & Hedeflerimiz
Program Eğitim Amaçları ve Çıktıları
Bölüm Tanıtım Filmi
Laboratuvar & Derslikler
Faydalı Linkler
Eğitim Öğretim Yönetmeliği
Akademik Kadro
Öğr. Gör. Seda Özdikmenli Tepeli
Programlar
Gıda Kalite Kontrol ve Analizi
Süt ve Ürünleri Teknolojisi
Öğretim Programı
Kalite Güvencesi
Akreditasyona Hazırlık
Bölüm Etkinlikleri
Program Çıktıları
Ders Program Çıktı Matrisi
Akademik Performans
Özdeğerlendirme Raporu
Değerlendirme Sonuçları
İç Paydaşlarla İlişkiler
Dış Paydaşlarla İlişkiler
Memnuniyet Anketleri
Ödül ve Törenler
Akademik Etkinlikler
Kültür ve Sanat Etkinlikleri
Kalite Güvencesi Komisyonu
Program Danışma Kurulu
DİĞER
Arşiv
Duyurular
Haberler
Etkinlikler
Foto Galeri
İletişim
Hızlı Erişim
Bölüm
Hakkımızda
Misyon-Vizyon
Değerlerimiz & Hedeflerimiz
Program Eğitim Amaçları ve Çıktıları
Bölüm Tanıtım Filmi
Laboratuvar & Derslikler
Faydalı Linkler
Eğitim Öğretim Yönetmeliği
Akademik Kadro
Öğr. Gör. Seda Özdikmenli Tepeli
Programlar
Gıda Kalite Kontrol ve Analizi
Süt ve Ürünleri Teknolojisi
Öğretim Programı
Kalite Güvencesi
Akreditasyona Hazırlık
Bölüm Etkinlikleri
Program Çıktıları
Ders Program Çıktı Matrisi
Akademik Performans
Özdeğerlendirme Raporu
Değerlendirme Sonuçları
İç Paydaşlarla İlişkiler
Dış Paydaşlarla İlişkiler
Memnuniyet Anketleri
Ödül ve Törenler
Akademik Etkinlikler
Kültür ve Sanat Etkinlikleri
Kalite Güvencesi Komisyonu
Program Danışma Kurulu
Analiz Hizmetleri
Projeler
Dikey Geçiş Sınavı (DGS)
Laboratuvarlarımız
Arşiv
Duyurular
Haberler
Etkinlikler
Foto Galeri
Etkinlik Takvimi
İletişim